Selecteer een pagina

 

“In Lucia communiceert met huisdieren komen verschillende lijnen uit mijn leven samen.”

 

 

Opgroeiend tussen de huisdieren, waren de relaties met deze dieren super belangrijk voor mij. 

Carla Lucia Blijleve is mijn volledige naam, de naam Lucia gebruik ik zelden. Nu dient ze als symbool om mijn talenten te gaan inzetten. 
Het contact met mijn huisdieren is voor mij een bewuste verbinding waarin de uitwisseling als vanzelfsprekend is. Toch had ik er nog niet eerder aan gedacht te communiceren voor anderen op een meer professionele manier.

Met het leggen van energetisch contact met jouw dier, kun je antwoorden krijgen op jouw vragen over gedrag, verhuizing, ziekte en andere omstandigheden. Begeleiding in moeilijke beslissingen rondom je maatje, je hoeft het niet alleen te doen. Steun in tijd van verdriet en gemis, waarin je misschien vragen hebt over je emoties of gewoon je verhaal kwijt wilt en een luisterend oor zoekt. Nu contact maken.

Het verwerken van emoties is zo universeel en ook zo alleen van jou, iedereen rouwt op zijn eigen manier…

Recent is onze hond Ruby overleden, ik was bij haar en heb zo diep ervaren hoe bijzonder het is om zo dichtbij haar wezen te mogen komen. Het voelen van haar volledige vertrouwen in mij. Het bracht mij weer heel dichtbij mijn eigen kern. Terwijl ik het verdriet voelde en het gemis, die beiden gelijk hun intrede doen als je dier overlijdt, voelde ik ook een grote dankbaarheid voor dit contact. 
Het feit dat een goede vriendin van mij, waar ik ooit een dieren-communicatie training mee deed, ook aanwezig was, maakte dat ik mij zo gesteund voelde… zo aanwezig, zo helder. 
Deze ervaring met mijn hond waarvan ik al zoveel heb geleerd tijdens haar leven, deed alles samenvallen; mijn kwaliteit om contact te maken met energie, mijn liefde voor dieren en mensen, mijn vermogen om jou helemaal jou te laten zijn. 

Ik geloof in jou en in jouw succes op elk gebied in jouw leven!

In contact met je dier, ben je in het hier en nu, bewust aanwezig. De dieren in mijn leven zijn mijn leraren in bewust aandachtig leven, ik geloof dat je door volledig jezelf te zijn ( toe te laten) je een overvloedig en voorspoedig leven kunt leiden. Ik gun dat jou ook en combineer in mijn coachpraktijk al mijn talenten om jou van dienst te zijn.

Waarmee mag ik jou helpen?

Je kunt een vraag stellen via het contact formulier

 

De opleidingen en trainingen die ik gevolgd heb:
Shiatsutherapie, Jin shin Jyutsu, Seiki, familie-opstellingen, trauma-opstellingen, communiceren met dieren.
juni 2019 ben ik gestart met een opleiding systemisch coachen met paarden.

Meer informatie over workshops familie opstellingen, Jin Shin Jyutsu , Do-in yoga vind je op Blijleve.com