Selecteer een pagina

 

“Het contact met dieren en de kennis die ik opgedaan heb en nog doe zet ik graag in ten dienste van jou.”

 

 

Vanaf mijn geboorte maken dieren deel uit van mijn leven, en ze waren en zijn heel belangrijk voor mij. Het contact met mijn huisdieren is voor mij een bewuste verbinding waarin de uitwisseling als vanzelfsprekend is. 
Op dit moment heb ik twee honden en een kater en zij hebben zich al tot super goede representanten ontpopt.

Ik werk graag buiten als dat kan en verder beschik ik nu over een boomhuis waar ik gesprekken kan voeren en individuele sessies kan geven met systemisch werk.

Een eigen paard heb ik niet, wel kan ik met jouw paard werken als je op die manier gecoacht wilt worden en ook mag ik mijn buur-paard inzetten voor coaching. En soms werk ik samen met mijn vriendin en collega Samantha Maes.

 

Ik geloof in jou en in jouw succes op elk gebied in jouw leven!

In contact met je dier, ben je in het hier en nu, bewust aanwezig. De dieren in mijn leven zijn mijn leraren in bewust aandachtig leven, ik geloof dat je door volledig jezelf te zijn ( toe te laten) je een overvloedig en voorspoedig leven kunt leiden. Ik gun dat jou ook en combineer in mijn coachpraktijk al mijn talenten om jou van dienst te zijn.
Inmiddels heb ik de opleiding systemisch paarden coach afgerond, het contact met deze gevoelige dieren is zo bijzonder, en ze kunnen je fantastisch helpen als je met een wezenlijke vraag rondloopt.

Waarmee mag ik jou helpen?

Je kunt een vraag stellen via het contact formulier

 

De opleidingen en trainingen die ik gevolgd heb:
Shiatsutherapie, Jin shin Jyutsu, Seiki, familie-opstellingen, trauma-opstellingen, communiceren met dieren. Systemisch coachen met paarden (Wind opleiding).

Meer informatie over workshops familie opstellingen, Jin Shin Jyutsu  en retreats  vind je op Blijleve.com