Selecteer een pagina

Gesprek met jou

Is jouw hond, kat, paard of ander dier overleden en wil je graag een gesprek over dit verlies en gemis?

Er kunnen redenen zijn dat je het prettig vindt om met iemand te praten over de emoties en gevoelens die hebt. Omdat er op dit moment niemand is met wie je rustig kunt praten. Misschien vindt je het zelf moeilijk of je omgeving begrijpt je niet zoals je dat zou willen.

Het kan zijn dat je je overvallen voelt door je emotie. Misschien ben je zelf verbaast over de intensiteit van je gevoelens of je wilt graag een luisterend oor voor jouw verhaal. Je zoekt nog antwoorden op de vragen die je hebt… Je vraagt je af hoe het komt dat je naast het verdriet ook andere emoties voelt, dat kan boosheid zijn of schuldgevoelens, of schaamte. 

Is de dood van jouw lieve huisdier de laatste druppel in een periode waarin alles tegenzit? Voel jij je verloren, overweldigd en ontroostbaar? Ik heb misschien niet alle antwoorden, maar ik ben er wel 100% voor jou!

Ook als je voor de beslissing staat of jij je huisdier gaat laten inslapen, ben ik er voor jou, je hoeft dat niet alleen te doen.

Neem contact op

Heb je nu een vraag? Ik beantwoord die met alle plezier als je nu een mailtje stuurt, gebruik de knop!

Contact met je dier

Er zijn van die momenten of periodes dat je het liefst zou kunnen praten met je dier, op zo’n moment kan ik je van dienst zijn. Het is heel goed mogelijk in een energetisch contact met jouw dier te weten te komen hoe het voelt over zaken als verhuizen, nieuwe huisdieren, ziekte enz. Ook kun je meer inzicht krijgen waarom jouw huisdier bepaald gedrag vertoont. 

Het is overigens helemaal niet vreemd om nog vragen te hebben nadat je huisdier is overleden. Het biedt vaak rust en troost om antwoord te krijgen op die vragen.

Het is ook mogelijk om een live consult te krijgen, dit kan bij mij, maar eventueel ook als huisbezoek geregeld worden. 
In een live consult kan ik eventueel ook een ontspannende behandeling aan je dier geven indien je dit wenst. Zo’n behandeling activeert het zelf helende vermogen bij je huisdier. De behandelingsmethode die ik hiervoor gebruik komt uit de Shiatsu en Jin Shin Jyustsu.

Maak een afspraak via het contact formulier

Communicatie met je dier                                                         €   66,- 

Consult met ontspannende behandeling voor je dier                €   88,- 

Gesprek over verwerking van verlies en gemis van je dier       €   66,- (ongeveer een uur)
per telefoon of Skype zijn korte gesprekken mogelijk               €   22,- ( ongeveer 20 min.)

Voor het werken op locatie komen er reiskosten bij a  € 0,33 per km

Indien de kosten voor jou een wezenlijk probleem zijn, overleg dan met mij, we kunnen vast iets regelen.